Bellen Norton Belgie

+32-25885504

Ondersteuning voor Norton

Hoe Norton Antivirus upgraden en bijwerken?

Op elk moment merkt u dat uw Norton Security-item oud is geworden en geen deel van de nieuwe en belangrijke hoogtepunten heeft of dat uw Norton Security-item oud is geworden. Dat is het beste moment om uw Norton Security item te laten bijwerken en upgraden. Ondanks het feit dat de procedure om een ​​Norton Security-item bij te werken eenvoudig is, kan een klant problemen ondervinden bij het updaten en upgraden ervan. In dit continent hebben we ons gratis Norton Antivirus Upgrade en Update Norton-ondersteuning nummer gegeven dat toegankelijk is voor elke Norton-client over de hele wereld.

Om welke reden is het nodig om Norton Antivirus te upgraden?

Norton blijft zijn product en applicaties verbeteren. Daarom is het buitengewoon belangrijk om gelijke tred te houden met de wereld en updates uit te voeren over het Norton-beveiligingsitem.

Norton Antivirus Upgrade en Update-ondersteuning

Wij zijn een externe dienstverlener die gespecialiseerde ondersteuning biedt voor allerlei Norton-gerelateerde problemen. Onze groep bestaat uit de beste technici uit de Norton klantenservice branche met een lange kennis van zaken en de mogelijkheid om elk soort technisch probleem binnen enkele minuten aan te pakken.

Een eenvoudige handleiding om Norton Antivirus Standard Version bij te werken naar Norton 360

Talrijke klanten maken gebruik van de standaardweergave van de Norton-antivirus die tal van belemmeringen heeft en de hulpprogramma's zijn als het ware beperkt tot de tenderfoot-reden. In deze zin moeten ze hun Norton Standard Antivirus laten upgraden naar Norton 360. Voordat u dat doet, moet u er in ieder geval voor zorgen welke variant van Norton 360 perfect is met het werkende framework dat u gebruikt en upgradet van de officiële site van de Symantec Corporation.

Een eenvoudige handleiding om Norton Antivirus Standard bij te werken naar Norton 360

 • Meld u aan bij Norton-account met de juiste aanmeldingsaccreditaties
 • Navigeer naar het gadgetgebied nadat het ondertekenen niet effectief is.
 • Zoek naar de updateknop aan de hand van de juiste Norton-uitvoering.

(U zult de vangst niet ontdekken als de juiste vorm vanaf nu op de gadget is geïntroduceerd)

 • Als u een Windows-gadget gebruikt en hoopt het Norton-item te upgraden of bij te werken, volgt u op dat moment deze eenvoudige vooruitgangen waarnaar hieronder wordt verwezen: -
 • Klik op de knop "Focus op Norton-update" naast het begin van uw Norton-beveiligingsproduct.
 • Klik op de knop "Update me nu" nadat u in de Norton Update-focus bent gekomen.

(Opmerking: als de kans bestaat dat de download niet op natuurlijke wijze begint, moet u deze fysiek downloaden)

 • Na het downloaden van de record, verschijnt er een venster met een beveiligingswaarschuwing op het scherm.
 • Klik daarna op de knop "Uitvoeren" in het korte bericht.
 • Volg de richtlijnen op het scherm en blijf op doorgaan met een knop tikken.
 • U kunt Norton 360 op deze manier upgraden naar Norton-beveiliging.

Een eenvoudige handleiding voor het upgraden van Norton Antivirus naar Norton 360 is een Mac-apparaat

U kunt uw Norton-antivirus upgraden naar Norton 360 door enkele basisvooruitgangen te volgen waarnaar in het onderstaande segment wordt verwezen. In ieder geval moet u zich realiseren dat Norton 360 zich als het ware beperkt tot Windows-gadgets.

Voor de Mac-klanten heeft Symantec Corporation Norton 360 een multi-gadget gegeven die goed is met alle nieuwe vormen van Mac-gadgets. U kunt uw Norton Antivirus dus in feite upgraden naar de Norton 360-multigadget door de vorderingen te volgen.

Hier zijn de basisstappen om uw Norton Antivirus op Mac te upgraden

 • Start het Norton-item op uw Mac-gadget, ga naar het hoofdmenu en klik daarna op de knop "gratis upgrade toegankelijk".
 • Klik op de knop "update momenteel" wanneer de interface van het productupdate-venster voor het scherm verschijnt.
 • Voer de geheime zin van uw manager in en klik daarna op de knop Help introduceren
 • Norton Specialists zullen de meer doorgewinterde aanpassing van antivirusitems verwijderen die op de MAC-gadget is geïntroduceerd.
 • Klik op opnieuw opstarten nadat het verwijderen is voltooid
 • Nadat de Mac-gadget opnieuw is opgestart, moet u op "Concur and Upgrade" klikken wanneer het programmeerupdate-venster verschijnt.
 • Start de gadget opnieuw nadat het tot stand brengen van het artikel is voltooid.
 • Het bericht 'Registratie gereed' wordt weergegeven in het Norton-venster om de procedure te voltooien nadat de gadget opnieuw is opgestart.
 • Klik op de knop ‘Nu repareren’, waarna het lidmaatschapsvenster van het Norton-item wordt weergegeven. Voer daarna de subtiliteiten van de Norton-accountaanmelding in.
 • De meest recente aanpassing van Norton-antivirus zal op uw Mac-gadget worden geïntroduceerd nadat de bovenstaande vorderingen zijn voltooid.

In het geval dat u enige moeilijkheid ontdekt na het volgen van deze duidelijke voorschotten, kunt u op dat moment onmiddellijk op onze kosten contact opnemen met onze ondersteuningsgroep op onze kosten Norton gratis nummer en onze technici benaderen voor hulp. U kunt zelfs onze ondersteuning op afstand krijgen en onze technici lossen uw problemen in een fractie van een seconde op en upgraden uw Norton Antivirus-programmering.

Waar is ons Norton-ondersteuningsnummer voor nodig?

Het zou duidelijk moeten zijn dat er enkele basisvooruitgangen zijn die moeten worden gevolgd om uw Norton-software te upgraden en bij te werken. Hoe het ook zij, er zijn momenten waarop een klant de methodologie niet helemaal alleen kan afmaken en een Ruckus naar zijn gadget kan brengen. Om belangrijke problemen met uw raamwerk te vermijden, is het essentieel dat u de hulp van de meester neemt. We zijn een coöperatie van een outsider-specialist en staan ​​bekend om onze geweldige antivirus ondersteuning administraties. In dit continent kunt u ons snel bellen Norton ondersteuning nummer +32-25885504, op elk moment dat u problemen ontdekt.

Draagwijdte voor Norton

 • Hoe Norton installatieproblemen op te lossen?
 • Hoe stuur ik een e-mail naar Norton?